Nyheter!

Trots rådande omständigheter med Covid-19 så pågår verksamheten som vanligt. 
Det både packas och skickas iväg förnödenheter som kommer till hjälp i andra länder.

Just nu i pågår det en katastrof i Pakistan!
Ca 1/3 av landet, ca 60%, har drabbats av en översvämning som har tagit många människors liv, och många lever under svår nöd. I det akuta skedet behövs det mat och mediciner enligt våran vän Liaqat som vi haft kontakt med i många år, som även varit flera gånger i Sverige.
Vill ni vara med att hjälpa kan ni ge en gåva:

Postgiro:

196002-0

Bankgiro:

511-4996

Swish nummer:

123 282 446 4

Märk med Pakistan!


Och som ni vet är nöden fortfarande gränslöst stor för de som är kvar i krigshärjade Ukraina! De är också i stort behov av sjukvårdsmaterial
och mediciner. 

Här har vi kunnat vara med att medverka till olika transporter till de behövande som är kvar i Ukraina. Och vi har ständig kontakt med våra vänner som befinner sig där och som hjälper till att förmedla hjälpen som de får. 


Den 23/8-22 gick en 40 fots container till Foundation for Change Gambia i Afrika med Sjukhussängar, sängbord, gynstol, 2 st dialysapparater, droppställningar, krycker, rullstolar, rullatorer, sjukvårdsmaterial, blöjor, fotbollskläder, kläder, leksaker, babypaket m.m.

Den 9/8-22 gick det en 40 fots container till Fondacioni Ungjilli, i Krishtit, i Tirane,

                                                             i Albanien med kläder, rullstolar, mat, barnsängar m.m. Tidigare:

Förra året var det en insamling till sjukhuset i Bunda i Tanzania där Marita och Carl ville ha lite stickade barnmössor. Det kom in 8409 stycken underbart fina stickade mössor som kommer värma nyfödda barn. Tack!