Kriget i Ukraina!

13.02.2023

Som ni vet är nöden fortfarande gränslöst stor för de som är kvar i krigshärjade Ukraina! 

Här har vi kunnat vara med att medverka till olika transporter till de behövande som är kvar i Ukraina. De är i stort behov av sjukvårdsmaterial och mediciner. Och vi har ständig kontakt med våra vänner som befinner sig där och som hjälper till att förmedla hjälpen som de får.

Både den 15 mars, 8 februari och den 20 Januari i år, har lastbilar åkt ner till Ukraina med förnödenheter och hjälp. Och det planeras snart en lastbil som ska åka ner igen. 

Lastbilen åker till våra vänner i Ukraina där de lastar över, för att sedan sortera och köra ut med småbussar till bland annat staden Smila i Ukraina. De gör även matkassar som skickas ut till fronten. 

  Här har de bland annat fått mat, hushållsprodukter, el-aggregat, spritkök, kläder och helt nya varma jackor som håller de varma i vintern! Soldaterna äter lite burkskinka från Sverige! Och lite presenter till barnen <3

De skickade en video till oss. De är så tacksamma för allt alla gör! De är fortfarande i stort behov av bland annat mat inför vintern!
Vi samlar därför in pengar för att köpa mat, mediciner och hygienartiklar för att kunna åka ner igen.
Här kan ni ge en gåva:

Postgiro:

196002-0

Bankgiro:
511-4996

Swish nummer:
123 282 446 4

Märk med Ukraina!